Si Eugeni parlés ...

admin | Dec. 6, 2023, 6:35 a.m.

Hola, amics! Com anem tots? Quin plaer estar aquí en el 2023! Ja estem volant en cotxes o encara estem atrapats al trànsit? (riures) Però anant en serio, el 2023, un any tan futurista! Ara tots tenim telèfons que són més intel·ligents que nosaltres. El meu telèfon em va dir l'altre dia: "Eugeni, necessites actualitzar el teu sentit de l'humor". Imagineu-vos això! I amb la intel·ligència artificial, ara tenim termòstats que saben més sobre el temps que el mateix meteoròleg. Un dia li vaig preguntar al termòstat: "Ei, fa fred fora?" i em va respondre: "Fa fred, Eugeni, posa't una jaqueta". Allà vaig entendre que el futur ens diu què fer! I les xarxes socials, ai les xarxes socials! Tothom publica el meravellós que és la seva vida. Però estic segur que, en algun lloc, hi ha un gat que està mirant aquestes fotos i pensant: "Quan em toca a mi ser tan feliç?" I parlant d'animals, ara hi ha robots aspiradores que recorren la teva casa. Vaig preguntar als meus fills si podíem aconseguir-ne un, i em van dir: "Papà, ja tenim un robot aspiradora, ets tu els dissabtes!" (riures) En fi, el 2023 ens porta avenços increïbles, però també les seves coses gracioses. Però bé, mentre puguem riure de tot, estem bé! Fins al 2024, amics! (

Last Top Locations
2023
Móstoles
El mejor regalo
2023
2023
Aranjuez
El honor también es mi divisa
2023
Barcelona
Prevención del Suicidio